Grijze BERG elite Sports trampoline (⌀430 cm) Ø430 cm

1 369,-
De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Over Grijze BERG elite Sports trampoline (⌀430 cm) Ø430 cm

Met veel aandacht en zorg is de BERG Elite ontwikkeld. Dat heeft geresulteerd in een kwalitatief uitstekende trampoline, met de beste beschermrand op de markt, die veilig is in gebruik. De BERG Elite is slim ontworpen voor lekker lang en veilig springen. De combinatie van de TwinSpring veren met het AirFlow springdoek zorgt voor minder luchtweerstand, een groter springoppervlak en meer springplezier!



Airflow springdoek

Hogere sprongen betekenen meer plezier. We hebben de AirFlow techniek ontwikkeld om hogere sprongen te maken. Dit springdoek is 50% meer luchtdoorlatend t.o.v. een standaard springdoek. Dit zorgt voor minder (lucht)weerstand op de jumpmat tijdens het springen, waardoor je hoger springt. Het AirFlow springdoek is gemaakt van duurzaam en sterk geweven polypropyleen. Aan het springdoek zijn speciale veerogen bevestigd voor het TwinSpring Gold systeem. De lussen voor deze sterke metalen veerogen zijn zeer degelijk bevestigd met 8 rijen stiksel.



Twinspring Gold

De “perfect jump area” is dat gedeelte van de jumpmat waar je optimaal springt. Spring je buiten dit gebied ervaar je al snel dat je als het ware naar binnen wordt geduwd. Bij trampolines met TwinSpring veren staan de veren in een V opgesteld. Hierdoor wordt de perfect jump area aanzienlijk groter dan bij een trampoline met een conventionele veer. Een ander voordeel van de TwinSpring is dat door de schuine opstelling, de veren langer zijn zonder dat dit ten koste gaat van de grootte van het spingdoek. Dit resulteert in een veiligere trampoline die het speelplezier optimaliseert! TwinSpring veren zijn lange, slanke veren die volledig gegalvaniseerd zijn met een degelijke roestbestendige zinklaag die het volledige oppervlak van de veer bedekt. Het installeren van de veren is met het gebruiksvriendelijke systeem erg makkelijk. Het springdoek bevat 4 rood gemarkeerde veren-ogen en in het frame van de trampoline zijn ook 4 locaties rood gemarkeerd. Span de veren op tussen de rode locaties op het frame en de rode veren-ogen. Zo is het springdoek altijd goed geïnstalleerd



InGround trampoline

Een ingegraven trampoline heeft een lage instap, waardoor de trampoline makkelijk en veilig te betreden is. De InGround trampoline is minder zichtbaar in de tuin dan de hoge trampoline.



De ronde vorm

Het frame van een ronde trampoline is zeer sterk. Op een ronde trampoline spring je altijd naar het middelpunt. Op het middelpunt kan je ook het lekkerste springen op een ronde trampoline. Dit komt doordat de spanning op de veren en het frame gelijk verdeeld is tijdens het springen.



Frame

De Elite heeft een degelijk frame van dikke buizen met een grote diameter en dikke wanden. Door de speciale dubbele coating op de buizen is het frame zeer roestbestendig. De buizen zijn eerst voorzien van een dikke zinklaag en vervolgens afgewerkt met een zwarte poedercoat-laag. De InGround trampolines hebben deze poedercoatlaag niet. Het frame is gemakkelijk te assembleren.



De beschermrand

De beschermrand van een Elite is voorzien van een schuimlaag van 30 mm dik over de hele breedte. Deze schuimlaag bestaat uit het waterafstotende ‘’closed cell foam’’. Het schuim in de beschermrand wordt omhuld door een dikke, weerbestendige buitenlaag van versterkt PVC. De beschermrand is 400 mm breed, wat zorgt voor een beschermende overlap over de veren. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit. Deze beschermrand is dan ook zeer UV-bestendig. De Elite beschermrand komt met 5 jaar garantie.

Materiaal:
Gegalvaniseerd staal,  Staal
Voorraad: