Groene Famijump Trampoline Premium rond diam. 427 cm (incl. net & ladder)

400,28
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Groene Famijump Trampoline Premium rond diam. 427 cm (incl. net & ladder)

De Famijump Premium 427 is een ronde trampoline in lichtgroene kleur en garandeert jaren springplezier bij personen van alle leeftijden. Zowel kinderen als volwassenen (max. totaalgewicht op de trampoline = 150 kg) kunnen genieten van deze trampoline met diameter 427 cm. De totale hoogte van de trampoline is 260 cm en de instaphoogte is 80 cm. De kleinsten kunnen eenvoudig de trampoline betreden via de bijgeleverde ladder. Het prachtige design van deze trampoline past naadloos in iedere omgeving en de lichte maar robuuste constructie zorgt ervoor dat de trampoline eenvoudig geïnstalleerd en/of verplaatst kan worden.

Alle onderdelen zijn uit hoogwaardige grondstoffen gefabriceerd waardoor roest geen kans maakt en de belangrijkste onderdelen uitermate goed bestand zijn tegen weersinvloeden en corrosie. De springmat is bovendien UV-resistent. Alle Famijump-trampolines zijn dan ook zeer duurzaam en hebben een extra lange levensduur!

Deze trampoline is ontwikkeld volgens de laatste strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen en is daardoor uiterst veilig. Het frame bestaat uit extra stevig gegalvaniseerd staal en de veerbeschermers zijn gemaakt uit PE, waardoor het risico op krassen bij het vallen wordt geminimaliseerd. Het slijtvaste veiligheidsnet verkleint de kans op letsel en zorgt ervoor dat niemand van de trampoline af kan springen, wat het sporten een stuk veiliger maakt. De buizen hebben diameter/dikte van F42 x 1.35 mm, wat een stevige structuur garandeert en waardoor het doek altijd op de juiste spanning blijft. Deze trampoline heeft trouwens een certificaat, waarbij er zeer intensief getest werd op kwaliteit en veiligheid, zodat zowel jouw veiligheid als die van jouw kinderen wordt gewaarborgd!

Trampolinespringen is niet alleen leuk, het versterkt ook het cardiovasculaire systeem, traint jouw coördinatievermogen/evenwichtsgevoel en ontlast jouw gewrichten. De Famijump Premium 427 is dus ongetwijfeld een goede aankoop, aangezien je jouw conditie verbetert én er nog eens plezier aan beleeft! Door de gouden combinatie van stevige veren (die garant staan voor goede sprongkracht) en een extra duurzame en elastische springmat (die voor extra stabiliteit zorgt) 'sport' je op deze trampoline zonder ondertussen effectief het gevoel te hebben aan sport te doen.

De Famijump Premium 427 is onovertroffen in zijn aantrekkelijke prijssegment (zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding!) en is de beste keuze voor iedereen die een goede trampoline wil maar niet te veel geld wil uitgeven. De Famijump Premium 427 wordt geleverd inclusief installatie-instructies (Engelstalige handleiding) in de doos.

Om aan te tonen dat de Famijump-trampolines van topkwaliteit zijn, krijg je maar liefst 3 jaar garantie op het frame en 1 jaar garantie op de springmat!

Voetnoot: lees voor gebruik altijd grondig de gebruiksinstructies!

Materiaal:
Gegalvaniseerd staal
Voorraad: