Zwarte Gymstick Opklapbare Fitness Trampoline - Met Trainingsvideos

79,90
4 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zwarte Gymstick Opklapbare Fitness Trampoline - Met Trainingsvideos

Springen op een trampoline is een goede oefening om je ademhaling en bloedcirculatie te verbeteren. Deze fitness oefening is toegankelijk voor beginners, maar ook erg geschikt voor gevorderde sporters. De Gymstick Opklapbare Fitness Trampoline Met Trainingsvideos heeft een support hendel om meer oefeningen mogelijk te maken en oefeningen gemakkelijker af te wisselen. De hendel maakt het ook gemakkelijk om balans te houden. De lengte van de support hendel is verstelbaar en je kunt de hendel ook helemaal weghalen. Bij deze trampoline vindt je een QR code. Scan deze code met je telefoon om de Gymstick trampoline training video's te vinden. Kijk hoe een instructrice verschillende fitness trampoline oefeningen voor doet en kies je eigen manier om fit te worden met de trampoline. Alle oefeningen zijn eenvoudig en gemakkelijk te volgen.
Deze Gymstick Trampoline is opklapbaar en gemakkelijk op te bergen. Fitnessen met de trampoline is niet belastend voor je gewrichten.


Eigenschappen van de Gymstick Opklapbare Fitness trampoline:-

  • Diameter 102 cm
  • Stevige bounce veroorzaakt door 32 stalen springveren
  • Verstelbare en verwijderbare support hendel
  • Opklapbaar en gemakkelijk op te bergen
  • Maximum gebruikersgewicht 100 kg
  • Weegt 8,8 kg
  • Bevat een QR code om trampoline training video's te downloaden
Gymstick Gymstick is een kwaliteitsmerk uit Finland. De fitnessartikelen zijn ontwikkeld door personal trainers en er is daardoor veel aandacht besteed aan de kwaliteit, gebruikersgemak en doeltreffendheid van de fitnessartikelen. Simpel en effectief!
Bij de Gymstick Fitness Trampoline zit een QR code. Met deze code heb je toegang tot vele online trainingsvideo's waarop personal trainers verschillende oefeningen uitvoeren. Download een QR Code reader op je telefoon of tablet. Scan de code met je telefoon of tablet en wordt automatisch doorverwezen naar de trainingsvideo's.