Zwarte Kinder Trampoline - VirtuFit Kinder Trampoline met Veiligheidsnet - 140 cm

149,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zwarte Kinder Trampoline - VirtuFit Kinder Trampoline met Veiligheidsnet - 140 cm

De VirtuFit Kindertrampoline met Veiligheidsnet is alles wat je nodig hebt om je kinderen van een waar springfestijn te voorzien. Met deze trampoline kunnen zelfs de kleinste kinderen hun energie kwijt. Daarnaast is het goed voor de lichamelijke ontwikkeling. Springen vergroot namelijk coördinatie, balans én kracht. De VirtuFit Kindertrampoline heeft een indrukwekkend belastbaar gewicht van 40 kg en wordt geleverd met een veiligheidsnet dat de veiligheid van je kinderen tijdens het springen garandeert.

✓ Stevig veiligheidsnet ✓ Beschermrand voor extra veiligheid ✓ Compact en veelzijdig ✓ Veilig en duurzaam Bij VirtuFit staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom ontvang je bij aanschaf van de VirtuFit Kindertrampoline met Veiligheidsnet 2 jaar lang garantie. Zo ben je al deze tijd verzekerd van goed een functionerende trampoline! Compact en weerbestendige trampoline De VirtuFit Kindertrampoline is een compacte trampoline die in vrijwel iedere tuin kan staan, maar ook binnen te gebruiken is. Met een diameter van 140 cm neemt hij weinig plek in, maar biedt hij wel genoeg ruimte voor energieke kids. Ook met slecht weer kan deze trampoline buiten blijven staan. De poten zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal en zowel de beschermrand als het springvlak zijn waterbestendig en UV-bestendig. Stevig veiligheidsnet en beschermrand Veiligheid staat voorop bij de VirtuFit Kindertrampoline. Daarom is de trampoline voorzien van een sterk veiligheidsnet dat rondom de omtrek van de trampoline is bevestigd. Zo kunnen kinderen veilig springen zonder dat ze van de trampoline kunnen vallen. Het net is maar liefst 125 cm hoog en heeft aan de voorzijde een iconische groene rits voor gemakkelijk op- en afstappen. De 30 veren van de trampoline zijn bedekt met een veiligheidsrand die is uitgevoerd in zwart met groene details. Deze rand is gemaakt van PVC en heeft een dikke padding van EPE foam voor extra veiligheid tijdens het springen. Compact en veelzijdig De VirtuFit Kindertrampoline is niet alleen compact en veilig, maar ook veelzijdig in gebruik. Hij kan binnen en buiten worden gebruikt, en biedt genoeg ruimte voor energieke kids om lekker te springen en te spelen. Met deze trampoline kunnen kinderen hun energie kwijt, terwijl ze tegelijkertijd hun motorische vaardigheden en balans ontwikkelen. Veiligheid en certificaten Om een zo veilig mogelijke spring ervaring te garanderen, zijn alle VirtuFit trampolines uitgebreid getest en gekeurd. De trampolines zijn volgens Europese richtlijnen gekeurd en voldoen aan de volgende testscriteria:

  • EN71-1
  • EN71-2
  • EN71-3
  • EN71-14
VirtuFit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten, fitnessartikelen en trampolines zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteedt aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten. VirtuFit stelt veiligheid voorop. Alle trampolines voldoen daarom aan strenge Europese veiligheidseisen en zijn voorzien van een CE keurmerk.