Rode Hammer Fitness - Fitnesstrampoline - Cross Jump Studio Pro - Met T-hendel en voetsteun - Professioneel inzetbaar

229,95
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitwinkel.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Rood Rood / Zwart

Over Rode Hammer Fitness - Fitnesstrampoline - Cross Jump Studio Pro - Met T-hendel en voetsteun - Professioneel inzetbaar

De Hammer Cross Jump Studio Pro fitnesstrampoline is de nieuwste ontwikkeling van onze beproefde Cross Jump trampoline, nu met unieke nieuwe sportschoolfuncties. De nu nog sterkere bungees (rubberen koorden) zullen je nooit in de steek laten en een professionele trampoline-workout mogelijk maken - ongeacht hoe intensief je wilt trainen.

Uniek - de sit-up functie! Voeg een ab training doe aan uw intensieve springtraining met de nieuwe sit-up functie. Kom maar op met die six-pack!

Verbeteringen ten opzichte van de normale Cross-Jump:

- nieuwe sit-up functie
- verbeterde koorden voor meer belasting

De nieuw ontwikkelde bungees met een gepatenteerd montagesysteem zijn extreem sterk en geschikt voor zwaar professioneel gebruik. Deze kunnen wel 3x meer gewicht en belasting aan dan de normale bungees. Ervaar trampolinespringen als nooit te voren! Daarnaast zijn deze uiterst makkelijk te monteren. Dit bespaart u tijd ten opzichte van de conventionele koorden van de normale Cross Jump trampoline.

Het geheim van trainen op een fitnesstrampoline is dat het eigenlijk heel erg leuk is waardoor u ongemerkt gigantisch veel calorieën verbruikt zonder eentonige training. Maak dit mogelijk met de Hammer Cross Jump Studio Pro fitnesstrampoline met Jumping points en inclusief trainingsvideo!

Bij geen enkele andere vorm van training wordt er zoveel calorieën verbrandt en komt u lichaam niet in een vet verbrandende staat als met het springen op een trampoline. Verbrand tot wel 1200 kcal per uur en activeer in totaal tot wel 400 verschillende spieren waaronder de buikspieren, de benen, de armen als uw gehele bovenlichaam. Door de hoge kwaliteit rubberen veren worden de gewrichten maximaal ontzien tijdens het springen. Het gebruik van een fitnesstrampoline wordt aanbevolen door professionele atleten, fysiotherapeuten en organisaties zoals de NASA: Rebound Exercise.

Jumping Points (patent aangevraagd) –de ideale motivatie om uw fitnessdoelen te behalen

De innovatieve Jumping Points van de Hammer Cross Jump Studio Pro fitnesstrampoline creëren de ideale trainingsmotivatie en maakt de training bijzonder effectief. In tegenstelling tot conventionele trampolines voorzien de ronde markers de gebruikers voor een ideale train volgorde en choreografie. Door een goede volgorde en consequentie wordt het calorieverbruik verhoogd en boekt u dus meer succes met uw training.

Hoge intensiteit en maximale veiligheid

Voor maximale veiligheid tijdens hoge intensiteit van de training is de fitnesstrampoline voorzien van een T-vormige hendel. Speciaal voor beginners, mensen met een blessure of oudere gebruikers garandeert dit een veilige en stabiele training. Tevens biedt dit ondersteuning bij snellere trainingen of zodra u probeert de trainingsintensiteit te verhogen. Daarnaast is dit model ontwikkeld voor extra lange mensen omdat deze verstelbaar is in hoogte.

Inclusief online trainingsvideo twv €19,95

Totale speeltijd 75 minuten en exclusief online verkrijgbaar. Op de video vindt u de volgende workouts:

WARM UP: 3:30 minute workout
BASIC Jumping CARDIO: 15 minute workout
ADVANCED Jumping CARDIO: 30 minute workout
COOL DOWN: 4:30 minute workout
Eigenschappen van de Hammer Cross Jump Studio Pro fitnesstrampoline:

Jumping points voor maximale efficiëntie in uw training en motivatie
Nieuwe sit-up functie
Zwaardere bungees (rubberen koorden) voor professioneel gebruik
Speciaal gevormde plastic hoes en hoge kwaliteit rubberen veren
T-vormige hendel verstelbaar in acht (8) posities voor veiligheid en hoge intensiteit
Incl. beschermhoes
Maximaal gebruikersgewicht: 130 kg
Kleur: zwart/rood
Diameter springvlak: 98 cm
Perfecte vering zonder geluid
Stevig onder frame met antislip kappen
Zware constructie
Op te stapelen tot maximaal 6 stuks

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: