Roze Plum Junior Jumper Springsafe Trampoline Ø 220 cm met Veiligheidsnet

299,-
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roze

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Roze Plum Junior Jumper Springsafe Trampoline Ø 220 cm met Veiligheidsnet

Kinderen zullen met veel plezier uren stuiteren en al hun energie verbruiken op deze plum junior Jumper trampoline. Trampoline springen is ideaal voor het stimuleren van buiten spelen en bewegen en deze plum trampoline heeft een uniek helder en kleurrijk ontwerp. Deze trampoline is specifiek ontworpen met jonge kinderen in het achterhoofd. De plum junior Jumper trampoline zit vol met kenmerken voor de veiligheid en een lange levensduur zoals een lagere framehoogte welke het voor kinderen makkelijker maakt om op en af de trampoline te klimmen.

Tevens is de behuizing zo ontworpen om de gebruiker binnen een veilige omgeving te houden tijdens het springen. Het frame is gemaakt van verzinkt staal (van binnen en van buiten) hetgeen zorgt voor een langdurige roestvrije bescherming en extra stevigheid . De hoge kwaliteit zink gecoate stalen veren en het duurzame springdoek bieden de ultieme stuiter ervaring. De trampoline heeft een duurzaam uv-beschermd springdoek en dik beschermde foam pads die aan elkaar zijn genaaid met een elastische band, waardoor de trampoline volledig springsafe is.

- vrolijke en kleurrijke trampoline specifiek ontworpen met jonge kinderen in het achterhoofd
- stevige plastic lijstwerk met betrekking tot de trampoline poten
- trampoline frame van verzinkt staal binnen en van buiten voor roest vrije bescherming en langere levensduur
- lagere mathoogte maakt het makkelijker voor kinderen om er op te klimmen en met de gereduceerde hoogte tussen de trampoline en de grond wordt het risico op vallen verminderd
- inclusief een uniek ontwerp van de behuizing met flexibele glasvezel staven met bochten die een grotere ruimte bieden om te springen en helpt om het risico op letsel te verkleinen.
- 36 hoogwaardige verzinkte veren voor extra duurzaamheid
- voorzien van een duurzaam , uv-beschermd springdoek en dikke foam pads
- geleverd met veer- tool voor eenvoudige montage
- aanbevolen leeftijd: 3 tot 10 jaar, maximum gewicht gebruiker 50 kg
- diameter: 214 cm
- hoogte net: 190 cm

Plum heeft meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van kinderspeelattributen. De producten zijn ideaal voor gebruik in de tuin om kinderen urenlang speelplezier te geven. De producten zorgen voor beweging bij uw kinderen, hetgeen de gezondheid ten goede komt. Plum producten zijn van zeer hoge kwaliteit waardoor ook de levensduur zeer ruim is. Kortom, plum biedt het ultieme speelgevoel aan uw kinderen!

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: