Zwarte Salta Trampolines Salta trampoline Royal Base Ground - ⌀305 cm

599,- 499,-
5 Prijzen, De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
GeenKleur Zwart

Over Zwarte Salta Trampolines Salta trampoline Royal Base Ground - ⌀305 cm

De revolutionaire Salta Royal Baseground Sports met een diameter van 305 cm is een bijzonder innovatieve trampoline van topkwaliteit die op gelijke hoogte ligt met het gras. De trampoline is hierdoor volledig geïntegreerd met je tuin!

Air Performance System
De Royal Baseground onderscheidt zich van alle andere ingraaftrampolines in de markt door het speciaal ontwikkelde en gepatenteerde ‘Air Performance System’. Dit ventilatiesysteem zorgt voor voldoende ruimte tussen de springmat en de beschermrand, welke resulteert in een goede luchtcirculatie. Met het Air Performance System ben je verzekerd van dynamische en geluidloze sprongen en ervaar je fantastisch springcomfort!

Een geweldige basis
De buitenzijde van de Royal Baseground is uitgerust met stevige panelen die zorgen voor een zeer stabiele fundering. Het duurzame en robuuste frame is dubbel gegalvaniseerd en voorzien van een zwarte poedercoating om roestvorming tegen te gaan. De lange veren van maar liefst 210 mm maken het je mogelijk om hoog te springen en zacht te landen.

Royale bescherming
De zwarte veiligheidsrand van de Royal Baseground bestaat uit stevig en hoogwaardig PVC-materiaal. Door het handige net-systeem dat aan de beschermrand is bevestigd, is het voor kinderen onmogelijk om in aanraking te komen met de veren. Bovendien loopt de rand aan de buitenkant mooi door over het gras zodat kinderen de trampoline veilig kunnen betreden en je geen zicht hebt op het frame.

Optionele accessoires
Om de uiterste veiligheid te garanderen, is er optioneel een veiligheidsnet voor de Salta Royal Baseground beschikbaar, het Ground Safety net. Verder zijn er ook Salta afdekhoezen verkrijgbaar die extra bescherming bieden voor je trampoline.

Kenmerken:
- Gepatenteerd ‘Air Performance System’ voor uitstekende luchtcirculatie en een fantastische springervaring;
- Duurzame en weerbestendige veiligheidsrand op gelijke hoogte gelegen met het gras;
- De trampoline heeft een zwarte veiligheidsrand;
- Duurzaam frame, uitgerust met stevige panelen voor een stabiele fundering.

Specificaties:
Afmeting trampoline: ø 305 cm
Afmeting springvlak: ø 219 cm
Breedte veiligheidsrand: 43 cm
Aanbevolen max. gewicht: 120 kg
Aantal veren: 60
Lengte veren: 210 mm
Trampoline hoogte: 3 cm
De onderdelen van de Salta Royal Baseground Sports ⌀ 305 cm worden geleverd in twee dozen.

Materiaal:
Metaal,  Staal
Maat:
Rond
Voorraad: