Zwarte Salta Trampolines Trampoline Salta Royal Base Ground - ⌀396 cm

799,- 599,-
5 Prijzen, De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
GeenKleur Zwart

Over Zwarte Salta Trampolines Trampoline Salta Royal Base Ground - ⌀396 cm

De ronde Salta Royal Baseground trampoline ligt volledig geïntegreerd in je tuin, omdat de trampoline gelijk ligt met het gazon. Eén met zijn omgeving om jou te voorzien van eindeloos spring- en speelplezier! De trampoline heeft een zeer hoge duurzaamheid en een lange levensduur. Alles bij elkaar maakt dat deze trampoline een revolutionair product! Optimale luchtverplaatsing: Deze schitterende trampoline heeft een speciaal ontwikkelde, volledig geoptimaliseerde luchtverplaatsing. Deze gepatenteerde luchtverplaatsing wordt “Air Performance Systeem” genoemd. Dit is een essentiële functionaliteit voor ingegraven trampolines om zo het optimale springcomfort te perfectioneren. De Salta Royal Baseground trampoline biedt een ongekende springervaring en is door dit systeem ook nog eens zeer stil! Stabiele fundering: De buitenzijde van deze prachtige trampoline is voorzien van robuuste panelen. Deze zorgen voor een uitermate stabiele fundering. De metalen frames zijn dubbel gegalvaniseerd en zijn voorzien van een zwarte coating. Door deze materialen te gebruiken is de trampoline van zeer duurzame kwaliteit en wordt oxidatie voorkomen. Daarnaast is de trampoline door de topkwaliteit zeer goed bestand tegen invloeden van buitenaf. Hoogwaardige veiligheidsrand: De veiligheidsrand is aan de buitenkant breder dan de standaard norm. De hoogwaardige, zwaar uitgevoerde rand zorgt voor extra bescherming tijdens het spelen en springen. Bovendien is de rand voorzien van een net-systeem, welke wordt bevestigd aan de trampolinemat, waardoor het voor de gebruikers van de trampoline nagenoeg onmogelijk is om in aanraking te komen met de veren. Kenmerken Salta Trampolines Royal Baseground

  • Volledige ingegraven op hoogte met gazon/maaiveld
  • Uniek ‘Air Performance systeem‘ voor een geruisloze en buitengewone springervaring
  • Bescherming middels geïntegreerd net-systeem bevestigd aan de veiligheidsrand
  • Extra breed en zeer duurzaam veiligheidsrand (onder en bovenlaag van wel 0,55 mm dik PVC!)
  • Optioneel verkrijgbaar met veiligheidsnet!
  • Al deze unieke kenmerken maken deze Salta Royal Baseground tot een absolute topkwaliteit trampoline voor jarenlang springplezier!
  • Salta Trampoline Baseground is verkrijgbaar in de formaten 251 cm, 305 cm, 366 cm, 396 cm en 427 cm. Tevens is de Baseground trampoline in een rechthoekig model verkrijgbaar.

Salta trampolines; voor kwaliteit en veiligheid Kwaliteit en veiligheid; dat is waar Salta Trampolines voor staat. Salta Trampolines biedt een innovatieve collectie van trampolines. Allen uniek in haar segment. De trampolines van Salta hebben zeer hoog normen als het gaat om veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast hebben de trampolines een unieke prijs-kwaliteitverhouding. Hoogwaardige kwaliteit materialen Alle onderdelen van de trampoline zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Elke trampoline is voorzien van een gelijkmatige, brede, dikke veiligheidsrand en een extra lange rok. Dit geeft de trampoline een professionele uitstraling. De rand eventueel los verkrijgbaar en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen en roze. De dikke stalen frames zijn niet alleen duurzaam te noemen, maar door het proces van galvaniseren zijn ze ook corrosiebestendig. Gold Colored Springs De ultrasterke veren, die zijn uitgevoerd als gold colored springs, geven het springen een geheel nieuwe dimensie. Deze veren zijn van topkwaliteit en staan voor veerkracht en duurzaamheid. De veren zijn gegalvaniseerd en daardoor roestbestendig. Hierdoor zullen de veren langer meegaan. De voordelen op een rij
  • Door het gebruik van hoogwaardige materialen zijn de trampolines van Salta veilig en duurzaam te noemen.
  • De veiligheidsrand is gemaakt van extra sterk en extra dik materiaal. Deze veiligheidsrand ligt over de gehele rand van de trampoline.
  • De Salta Trampolines zijn uitgevoerd met een extra lange rok.
  • De Salta Trampolines beschikken over extra lange en sterke, gegalvaniseerde conische veren.
  • De trampolines zijn voorzien van een robuust stalen frame.

Materiaal:
PVC,  Schuim,  Staal
Maat:
Rond
Voorraad: