EXIT Toys EXIT Elegant Premium inground trampoline 214x366cm met Deluxe veiligheidsnet - groen

899,- 499,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Betersport.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen

Over EXIT Toys EXIT Elegant Premium inground trampoline 214x366cm met Deluxe veiligheidsnet - groen

De {Trampoline - EXIT Elegant Premium inground (incl. deluxe veiligheidsnet) - 214 x 366 cm - Groen} is uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een mooie trampoline die niet zo prominent aanwezig is en geïntegreerd kan worden met de tuin. Dankzij de afmetingen van {214 x 366 x 20 cm} is deze {Rechthoekig}e trampoline te belasten tot maximaal {120 kg}. De springmat is gemaakt van {Polypropyleen}. Het randkussen van {35} cm dient ter afdekking van frame en veren en wordt geleverd in de kleur grijs. Ook wordt er een rok voor de zijkant meegeleverd in de kleur {Groen}. Daarnaast is de beschermrand voorzien van een speciaal door EXIT ontworpen FPS (Foot Protection System), zodat je nooit met je voeten tussen de veren kunt komen tijdens het trampolinespringen. Een voordeel van deze inbouw trampoline is dat de veiligheid gemaximaliseerd wordt ten opzichte van een trampoline op poten: de valhoogte is geminimaliseerd en er kunnen geen kinderen of huisdieren onder de trampoline komen tijdens het springen. Bovendien kan de trampoline makkelijk betreden worden en is een trapje niet nodig. Daarnaast hoeft het gras onder de trampoline niet gemaaid te worden.
Technische specificaties: De springmat van de trampoline is gemaakt van {Polypropyleen} en het frame is van {Staal}. Deze trampoline is voorzien van {76} veren van {216 mm}.
Inclusief veiligheidsnet De trampoline is uiterst veilig dankzij het bijgeleverde veiligheidsnet dat om de trampoline heen gemonteerd kan worden. Hierdoor wordt de kans op vallen uitgesloten. Het trampoline net is gemaakt van {Polyethyleen} en wordt geopend en gesloten door middel van {Overlapping}. De hoogte van de trampoline inclusief veiligheidsnet bedraagt {220} cm. Deluxe of Economy veiligheidsnet? Alle EXIT trampolines in de Elegant-serie zijn verkrijgbaar met Economy veiligheidsnet en Deluxe veiligheidsnet. Het economy veiligheidsnet heeft 1 glasfiber ring (bovenin) en het deluxe net heeft 2 glasfiber ringen (boven- en onderin). Hierdoor kan het Deluxe veiligheidsnet iets strakker gespannen worden en staat het iets netter. Daarnaast is het foam om de palen van het veiligheidsnet bij het Deluxe net iets dikker (32 mm) en van betere kwaliteit dan bij het Economy net (25 mm).

Materiaal:
Gegalvaniseerd staal,  Metaal,  Staal
Voorraad: