Trampoline Verankeringset - VirtuFit Trampoline Grondankers - 183 en 244 cm

19,90
3 Prijzen, De beste prijs bij Fitnessmerken.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Trampoline Verankeringset - VirtuFit Trampoline Grondankers - 183 en 244 cm

Vergroot de veiligheid en voorkom dat je trampoline wegwaait met de VirtuFit Trampoline Verankering Set. Met deze set houd je je trampoline altijd stevig aan de grond.

Maximale stabiliteit voor je trampoline De meeste trampolines zijn van nature al erg stevig. Maar wil je echt zeker zijn van maximale stabiliteit? Dan raden we je de VirtuFit Trampoline Verankering Set aan. Met behulp van deze set veranker je de poten van de trampoline in de grond. Je bevestigt de spanbanden aan de poten en vervolgens aan de grondankers. Deze ankers zet je met een draaiende beweging vast in de grond. Hierna staat de trampoline steviger dan voorheen, waardoor hij niet kan verschuiven of kan wegwaaien tijdens een storm.

De trampoline verankering set
Deze VirtuFit Trampoline Verankering Set is geschikt voor VirtuFit Trampolines en VirtuFit Premium trampolines van 183 en 244 cm. Ook trampolines van andere merken kunnen met deze set worden verankerd. De set bestaat uit:

  • 3 spanbanden
  • 3 grondankers

Virtufit Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten, fitnessartikelen en trampolines zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteedt aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten. VirtuFit stelt veiligheid voorop. Alle trampolines voldoen daarom aan strenge Europese veiligheidseisen en zijn voorzien van een CE keurmerk.

Materiaal:
Metaal
Voorraad: